Wat te doen bij een overlijden?

Dag en nacht ben ik bereikbaar om u terzijde te staan na het overlijden van uw dierbare. Bij het regelen van een uitvaart komt immers veel kijken. U hoeft slechts enkel de onderstaande stappen te volgen:

Stap 1:
Indien de overledene in zijn of haar thuisomgeving is overleden belt u de huisarts. Deze zal het overlijden vaststellen. Wanneer het overlijden heeft plaatsgevonden in een zieken- of  verzorgingshuis, wordt het aldaar voor u geregeld.

Stap 2:
Daarna belt u mij: (0528) 35 67 01

U kunt mij 24 uur per dag bereiken. Indien gewenst kom ik direct naar u toe. Mocht het wenselijk zijn om daar even mee te wachten, dan is dat geen enkel probleem.

Stap 3:
Het is raadzaam om het onderstaande alvast klaar te leggen:

  • Het legitimatiebewijs van de overledene.
  • Een wilsverklaring of testament, indien aanwezig.
  • Polis(sen) van de uitvaartverzekering(en).
  • Het bankrekeningnummer van de overledene.
  • Het trouw- of partnerschapsboekje.
  • Kleding voor de overledene.
  • Een adressenlijst.

Schouder aan schouder

Ontzorgd worden in een periode van rouw en verdriet? Door wensen van de overledene en nabestaanden te combineren verzorg ik een laatste afscheid op de wijze waarop u dat wenst. Schouder aan schouder naar een passend afscheid.

Wat te doen bij een overlijden?

Na het overlijden van uw dierbare kunt u mij bellen: (0528) 35 67 01. Dag en nacht ben ik bereikbaar om u terzijde te staan. Bij het regelen van een uitvaart komt immers veel kijken. Telefonisch zal het verdere stappenplan met u worden doorgenomen.

Uitvaartzorg op maat

Persoonlijkheden, karakters en culturen geven “kleur” aan het menszijn. Met diezelfde waardigheid verzorg ik uw uitvaart. Heeft u specifieke wensen? Uw dierbare verdient een waardig afscheid. Graag ontzorg ik u bij het regelen van een uitvaart op maat.

René Aalders

Graag ben ik u tot “een hand en een voet” bij het regelen van een uitvaart. In tijden van rouw en verdriet is mijn schouder beschikbaar. Naast het organiseren van allerlei praktische zaken sta ik u graag terzijde om te inspireren, adviseren en om een luisterend oor te bieden.

Kennismaken

Denkt u wel eens na over uw eigen afscheidsceremonie? Steeds meer mensen laten eigen uitvaartwensen vastleggen.  Bent u bekend met de mogelijkheden? Graag kom ik bij u langs voor een nadere kennismaking.

Verzekering

Iedereen heeft de vrijheid om een uitvaartverzorger te kiezen die bij hem / haar past, ongeacht waar u verzekerd bent. Waar bent u verzekerd en hoeveel keert deze verzekering uit bij overlijden? Indien gewenst kijk ik graag met u mee.

Kosten uitvaart

Uitvaartkosten worden bepaald door uw wensen. Voorafgaande de uitvaart ontvangt u een kostenbegroting. Hierin worden ook mijn tarieven open en transparant vermeld. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Dierbare herinnering

“Herinner mij niet in sombere dagen, herinner mij in de stralende zon, hoe ik was, toen ik alles nog kon.” Met het regelen van een persoonlijke uitvaart blijft deze herinnering levend. Graag ben ik u daarbij van dienst.